La UGT de Catalunya dona el salt a la web 2.0 i al canal audiovisual per internet

Bé, després de mesos de treball hem pogut donar el tret de sortida al nou portal web de la UGT de Catalunya, que podeu visitar aquí: www.ugt.cat. Aquest portal s'ha realitzat en Joomla i utilitzem desenvolupaments propis i programari lliure, amb lo que hem estalviat en €, però que ha implicat molta més feina de lo que suposa normalment contractar a una empresa externa que ens faci tota la feina dura de programació i adaptació.

El portal es troba enfocat més cap a la internet 2.0: s'integren els continguts de la blogosfera sindical, esta dissenyat per a que els continguts puguin ser difosos a plataformes de xarxes socials i té la base per continuar creixent en aquesta línia.

El canal audiovisual de la UGT, www.canalugt.tv, es potser lo més innovador… hem integrat en una plataforma WordPress el que era l'antic videoblog i a més hem pogut donar-li unes quantes voltes. Els companys realitzen documentals, reportatges i noticies que són reproduides en aquest canal. També fem emissió en directe d'alguns actes, etc… i a diferència d'altres projectes audiovisuals, el vídeo es troba integrat plenament en la pàgina inicial.

Com podeu veure i no podia ser d'altra manera hem fet una petita presentació de les funcionalitats del portal en vídeo.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La UGT de Catalunya dona el salt a la web 2.0 i al canal audiovisual per internet

Bé, després de mesos de treball hem pogut donar el tret de sortida al nou portal web de la UGT de Catalunya, que podeu visitar aquí: www.ugt.cat. Aquest portal s'ha realitzat en Joomla i utilitzem desenvolupaments propis i programari lliure, amb lo que hem estalviat en €, però que ha implicat molta més feina de lo que suposa normalment contractar a una empresa externa que ens faci tota la feina dura de programació i adaptació.

El portal es troba enfocat més cap a la internet 2.0: s'integren els continguts de la blogosfera sindical, esta dissenyat per a que els continguts puguin ser difosos a plataformes de xarxes socials i té la base per continuar creixent en aquesta línia.

El canal audiovisual de la UGT, www.canalugt.tv, es potser lo més innovador… hem integrat en una plataforma WordPress el que era l'antic videoblog i a més hem pogut donar-li unes quantes voltes. Els companys realitzen documentals, reportatges i noticies que són reproduides en aquest canal. També fem emissió en directe d'alguns actes, etc… i a diferència d'altres projectes audiovisuals, el vídeo es troba integrat plenament en la pàgina inicial.

Com podeu veure i no podia ser d'altra manera hem fet una petita presentació de les funcionalitats del portal en vídeo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La UGT de Catalunya dona el salt a la web 2.0 i al canal audiovisual per internet

Bé, després de mesos de treball hem pogut donar el tret de sortida al nou portal web de la UGT de Catalunya, que podeu visitar aquí: www.ugt.cat. Aquest portal s'ha realitzat en Joomla i utilitzem desenvolupaments propis i programari lliure, amb lo que hem estalviat en €, però que ha implicat molta més feina de lo que suposa normalment contractar a una empresa externa que ens faci tota la feina dura de programació i adaptació.

El portal es troba enfocat més cap a la internet 2.0: s'integren els continguts de la blogosfera sindical, esta dissenyat per a que els continguts puguin ser difosos a plataformes de xarxes socials i té la base per continuar creixent en aquesta línia.

El canal audiovisual de la UGT, www.canalugt.tv, es potser lo més innovador… hem integrat en una plataforma WordPress el que era l'antic videoblog i a més hem pogut donar-li unes quantes voltes. Els companys realitzen documentals, reportatges i noticies que són reproduides en aquest canal. També fem emissió en directe d'alguns actes, etc… i a diferència d'altres projectes audiovisuals, el vídeo es troba integrat plenament en la pàgina inicial.

Com podeu veure i no podia ser d'altra manera hem fet una petita presentació de les funcionalitats del portal en vídeo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

La UGT de Catalunya dona el salt a la web 2.0 i al canal audiovisual per internet

Bé, després de mesos de treball hem pogut donar el tret de sortida al nou portal web de la UGT de Catalunya, que podeu visitar aquí: www.ugt.cat. Aquest portal s'ha realitzat en Joomla i utilitzem desenvolupaments propis i programari lliure, amb lo que hem estalviat en €, però que ha implicat molta més feina de lo que suposa normalment contractar a una empresa externa que ens faci tota la feina dura de programació i adaptació.

El portal es troba enfocat més cap a la internet 2.0: s'integren els continguts de la blogosfera sindical, esta dissenyat per a que els continguts puguin ser difosos a plataformes de xarxes socials i té la base per continuar creixent en aquesta línia.

El canal audiovisual de la UGT, www.canalugt.tv, es potser lo més innovador… hem integrat en una plataforma WordPress el que era l'antic videoblog i a més hem pogut donar-li unes quantes voltes. Els companys realitzen documentals, reportatges i noticies que són reproduides en aquest canal. També fem emissió en directe d'alguns actes, etc… i a diferència d'altres projectes audiovisuals, el vídeo es troba integrat plenament en la pàgina inicial.

Com podeu veure i no podia ser d'altra manera hem fet una petita presentació de les funcionalitats del portal en vídeo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.